post_type

Ørsta avis

Posted by | in September 23, 2018 | ørsta, avis

I 1808 fikk bonde, lensmann, politiker og poståpner Sivert KnutsenAarflot, tillatelse til å starte trykkeri på Ekset i Volda. Voldatunnelen må verte det neste store utbyggingsprosjektet på E39 i Ørsta og Volda, og det må finansierast med eit større statleg bidrag. Rådmannen i Volda rår til at det vert lagt opp til ein felles samferdselspakke for Ørsta og Volda kommunar. Det er også høve til å reise klage for brot på god presseskikk til Pressens Faglige Utvalg, pb. Sandtorv og Molvær sammen på scenen i Ålesund: Nils Petter Molvær er en rockestjerne. Innholdet er tilgjengelig under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme vilkår, men ytterligere betingelser kan dating Horten gjelde. Miljøet er tema for første dag av Campus-uka. Bygda er prega av butikkar som legg ned og eit stadig fattigare sentrum. Eg kan ikkje forklare det på nokon annan måte. Også i år passerer dei det talet. Semja om regionreforma i Stortinget kan ende med at Troms og Finnmark blir slått.

Escort e

ørsta avis

Sunnmørsposten/Polaris er i dialog om oppkjøp av aksjepostar i Møre. Sumverknaden av alle tekniske inngrep i Standalen tilseier at nok er nok. I tillegg til Møre-Nytt i Ørsta, eig Sunnmørsposten lokalavisene Fjordenes Tidende i Måløy, Fjordingen i Stryn, Sunnmøringen på Stranda, Vikebladet/Vestposten i Ulsteinvik og har også eigarskap i Fjordabladet på Nordfjordeid. Det vart storfangst av medaljar for ørsta avis Ørsta IL friidrett på Midt-Norsk meisterskap. I eit nytt brev frå Hovdevatnet Vasseigarlag, vert det bedt om at Ørsta kommune avviser planane om masseuttak ved Hovdevatnet. En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Det høyrer liksom med når du er ørsting. Fredag disputerte Torhild Høydalsvik for ph. Natalie Sandtorv og Nils Petter Molvær med konsert på Arbeideren førstkommende søndag.

Frodig no

ørsta avis

Avisa kjem ut onsdag og fredag og redigeras på nynorsk. På Strømpeneset stod sjøvett, hjarte- og lungeredning og livredding på programmet måndag. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Eg tykkjer at vi skal vere meir framoverlent i Ørsta kommune og auke talet på lærlingar frå seksten til tjueein. Lokalavisa for Aure, Smøla og Tustna. Denne siden ble sist redigert 13. Ein mann i 30-åra, busett i Volda kommune, skal ha skalla til ei kvinne fleire gonger og teke kvelartak på ei anna. Magnus Kobbervik Mikalsen får skryt for satsingen sin av trener Rui Mahalhes. WADA-president Craig Reedie forsvarer vedtaket om å gjeninnsetje det russiske an. Aasen-tunet då 200 barnehageborn fekk sjå dokketeater om Blåmann og møte ein ekte geitebukk. Sunnmørsposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som ørsta avis det lenkes til.

Sukker logg inn

ørsta avis

Sunnmøringen er lokalavis for Stranda kommune, med rundt 4550 innbyggjarar. Dei resterande ti prosenta av aksjene er i dag eigd av systera til Tore og Harald, Ingebjørg Aarflot Fagerli med sju og ein halv prosent, og disponent Harald sin son Rune Aarflot, med to og ein halv prosent. Søndag leverte herrelaget til Ørsta ein god kamp og hadde full kontroll mot Frøya. Også eg kan stadfeste at Sunnmørsposten AS er i dialog om kjøp. Det har ikkje vore vesentlege skader eller personskader i samband med stormen i natt. Brannskadde «Langenes» kan bli liggende to-tre måneder til reparasjon ved Fiskerstrand verft. Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det blei ny toppnotering på Oslo Børs måndag. Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.