post_type

Kraftig festeblødning og smerter

Posted by | in September 23, 2018 | festeblødning, smerter, kraftig

Vondt i magen trenger ikke bety noe som helst. Vihadde 2 egg, så det ene kunne ha falt ut. At du er kvalm og uggen er jo også et godt tegn, samt at du ikke har blødd mer. Regner med at forsøket er over, for dette kan da ikke være normalt? Gå lange turer, enkle yoga øvelser etc. Så det bare ved et par dobesøk den ene dagen, to dager før forventet mens. Legen sa at det trengte nødvendigvis ikke å bety at toget har gått. Jeg hadde murringer i magen 1 uke før IKM til noen uker etter jeg hadde testet positivt.

Stikkende smerter nederst i magen

kraftig festeblødning og smerter takvise smerter i magen

Les dette du selv har skrevet en gang til, og så legger du sammen to og to. Ble litt skremt da jeg leste dette. Har ikke så veldig greie på dette egentlig,men har hørt att man kan få endret utflod når man er gravid. Tror dere jeg kan si at jeg er gravid enn så lenge? Wikipedia har stort sett hatt riktig informasjon innen de fagområdene hvor jeg er i stand til å vurdere gravid sexstillinger sannhetsgehalten, men er selvfølgelig enig i at man ikke bør/kan stole like mye wikipedia som f. Uansett, ønsker deg lykke lykke til! Den kan ta litt tid før blodet kommer ut, og da vil det være mer brunlig. Jobber selv med forskning og vi ser at det av og til er skremmende hva som kryper inn der uten skikkelig kildereferanse. Jeg tror vel det er litt i overkant, men to dager før jeg er jo bra.

Iliopsoas smerter

kraftig festeblødning og smerter

Hadde det ikke vært for at jeg testet EL hadde jeg vært helt sikker på at jeg hadde hatt kort syklus denne PP. Kanskje ikke like kraftig som en vanlig mens, men kraftig nok med friskt blod. Man kan blø også etter man har testet positivt. SA har jo en tendens til å eskalere kraftig både med blodmengde og smerter når det først har begynt, og kommer jo gjerne tidligst fra noen dager til en uke etter IKM. Ville man ha testet positivt på gravitest to dager før en festeblødning evt? Var ikke mye, men jeg tenkte det sikkert var en altfor tidlig mens. Om dette ikke skulle gå veien er det garantert ikke "sykkelturen" sin skyld. Føler meg litt uggen og veeeeeeeeeeeeeldig sliten. Dette er også noe man kan snakke med legen om og få litt mer informasjon. Det er vanskelig å la vær å bekymre seg for sånt, men kvinnens kropp er designet for å nettopp beskytte et foster.

Hvordan suge han

kraftig festeblødning og smerter

Ser en veldig svak strek der ja Legger ved et redigert bilde Syns det er rart at du skal få tr så tidlig som 6 dpo Passer jo med tiden en kan få festeblødning. Ikke helt lik, men jeg hadde en bitteliten blødning forrige fredag, og hadde IKM i dag. Hadde egentlig avfunnet meg med tullete syklus denne PP og at det var mensen som var kommet alt for tidlig. Jeg kan signere innlegget til jubalong70 i sin helhet. Jeg synes ikke du skal tro at toget helt har gått. Jeg kan ikke huske klassisk ostekake at jeg blødde så veldig mye, som mensen kanskje. Det er ikke så bra, men behøver ikke være farlig. Jeg hadde også skikkelig menssmerter rundt festeblødningen.